EXCLUSIV Hamsik și Inler, pe urmele lui Phelps. Au exersat alunecările în baltă



027 июля 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Hamsik și Inler, pe urmele lui Phelps. Au exersat alunecările în baltă

Fotbaliștii de la Napoli se află în aceste zile în primul cantonament al verii, cel de la Dimaro (Italia).

La una dintre ședințele de pregătire, trei dintre jucătorii lui Benitez au exersat săriturile în apă, chiar dacă nu se aflau la un bazin de înot sau pe lângă vreun lac.

Vacanța s-a terminat și pentru fotbaliștii de la Napoli. După ce vineri seara a avut loc prezentarea oficială a lotului pentru noul sezon competițional, Rafa Benitez a plecat cu echipa în cantonament la Dimaro, una dintre stațiunile de lux ale Italiei.

Atmosfera din cadrul lotului napoletan este una destul de amestecată, ceea ce nu-i convine deloc tehnicianului spaniol.

După ce Insigne a refuzat să vorbească la microfon, la prezentare, duminică a venit rândul lui Callejon să-l scoată din minți pe Benitez (DETALII AICI și VIDEO).

Totuși, sunt și fotbaliști care au chef de antrenamente și care chiar fac tot felul de exerciții pentru a fi capabili să aibă reacții pentru orice fel de probleme pe care le pot întâmpina în timpul unei partide.

Pentru că vremea la Dimaro nu este deloc una bună, duminică a plouat mai mereu, pe unul dintre terenurile de antrenament s-au format mai multe băltoci, fapt ce nu i-a încurcat deloc pe fotbaliști.

Astfel, Hamsik și Insigne, dar și Callejon nu s-au sfiit să exerseze alunecările în baltă spre deliciul celor de pe margine.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑