Steven LoBue a obţinut victoria în etapa a cincea a Campionatului Mondial de Cliff Diving



027 июля 2014
online.wsj.com

Un nou spectacol la înălţime! Americanul Steven LoBue a obţinut victoria în etapa a cincea a Campionatului Mondial de cliff diving după ce a avut o evoluţie excepţională. Campionul în exerciţiu, rusul Artiom Silcenko s-a clasat doar pe locul opt.

Steven LoBue a câştigat cea de-a cincea etapă a Mondialului de Cliff Diving, care a avut loc în Portugalia. Americanul a fost mai bun decât experimentatul columbian, Orlando Duque şi a primit din partea juriului 468 de puncte. Pentru LoBue, aceasta a fost cea de-a doua victorie din carieră în Campionatul Mondial.

 Ultima treaptă a podiumului a completat-o americanul David Colturi. Campionul mondial în exerciţiu, rusul Artiom Silcenko a încheiat concursul doar pe locul opt.

Cei 10 sportivi care au participat la această competiţie au sărit de la o înălţime de 28 de metri. Gary Hunt, care nu a participat în această etapă, a rămas lider în clasamentul general, acumulând 750 de puncte. Britanicul este urmat de Steven LoBue şi Orlando Duque.

Următoarea etapă a Campionatului Mondial de Cliff Diving va avea loc în Spania pe 20 septembrie. Ultima rundă va avea loc pe 18 octombrie, în Mexic.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑