Diego Costa, gol la meciul său de debut pentru Chelsea! Fabregas i-a dat pasa decisivă



027 июля 2014

**VIDEO** Diego Costa, gol la meciul său de debut pentru Chelsea! Fabregas i-a dat pasa decisivă

Diego Costa a bifat prima sa apariție în tricoul celor de la Chelsea, atacantul spaniol fiind titularizat cu Olimpija de către Mourinho. Costa n-a rămas dator și a făcut prima mișcare prin care poate deveni idol pe ”Stamford Bridge”.

Chelsea continuă seria partidelor amicale din pre-sezon. După 5-0 cu Wycombe, 3-2 cu AFC Wimbledon și 1-1 cu Wolfsberger AC, trupa lui Jose Mourinho a disputat duminică, 27 iulie, o altă partidă de verificare în compania celor de la Olimpija Ljubljana.

Partida cu slovenii a fost una mai importantă decât celelalte doar prin prisma faptului că au debutat în tricoul celor de la Chelsea, Diego Costa și Fabregas, după ce Filipe Luis jucase primul meci al albastru în testul precedent.

În așteptarea debuturilor lui Courtois și a lui Drogba, care practic revine la gruparea londoneză, Diego Costa și Fabregas au făcut spectacol la debut.

De altfel, cei doi au contribuit din plin la primul gol marcat de Chelsea. După ce slovenii au condus la pauză, prin golul marcat de Kapun, elevii lui Jose Mourinho au revenit pe tabelă la 11 minute din partea a doua.

Fabregas l-a deschis excelent pe Diego Costa, iar spaniolul-brazilian a marcat, acesta fiind primul gest al său față de fanii londonezilor, care au mari așteptări de la el în viitorul sezon din campionat, precum și din UEFA Champions League.

Fabregas n-a terminat partida în teren, fiind înlocuit de Mourinho în minutul 69 prin Romeu, dar antrenorul portughez are toate motivele pentru a fi mulțumit de campania de transferuri.

În minutul 71 a venit și rândul lui Diego Costa să plece la vestiare, fiind înlocuit cu Chalobah. În fine, Chelsea a mai marcat de două ori, prin Zouma și Ivanovic, și se îndreaptă spre un nou succes.

Chelsea - prima repriză (4-2-3-1): Delac; Azpilicueta, Zouma, Cahill (c), Luis; Fabregas, Matic; Salah, Boga, Brown; Costa.

Chelsea - repriza a doua (4-3-3): Cech; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Ake; Fabregas (Romeu 63), Matic (Solanke 70), Van Ginkel; Salah (Chalobah 70), Costa (Bamford 70), Torres.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑