Arsenal Londra l-a transferat pe portarul columbian David Ospina



027 июля 2014

 

Arsenal Londra l-a transferat pe unul dintre cei mai buni portari de la Campionatul Mondial din Brazilia. "Tunarii" l-au achiziţionat de la Nice pe portarul naţionalei Columbiei, David Ospina.

Arsenal a aunțat pe site-ul oficial că l-a transferat pe portarul columbian David Ospina. Transferul la Arsenal al portarului David Ospina a fost confirmat și de antrenorul acestuia de la Nice, Claude Puel. Tehnicianul francez a spus că londonezii au făcut o afacere foarte bună aducându-l pe columbianul care a fost unul dintre cei mai buni portari de la Campionatul Mondial din 2014.

Britanicii nu au dezvăluit și suma pentru care s-a realizat mutarea de la gruparea franceză Nice, însă presa engleză scrie că tunarii au plătit 4 milioane de euro pentru transferul portarului columbian.

David Ospina a jucat 189 de meciuri în Campionatul Franţei în cei 6 ani petrecuţi la Nice. Portarul sud-american a mai jucat în carieră la Atletico Nacional din Columbia. Ospina are în palmares şi 44 de meciuri jucate la echipa națională a Columbiei, selecţionată cu care a ajuns în acest an în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Brazilia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑