Echipele din Europa fac spectacol la turneul amical din SUA



027 июля 2014

 

Echipele din Europa fac spectacol la turneul amical din Statele Unite. Vedeta lui Real, Gareth Bale a marcat un gol fabulos în meciul cu Inter, iar mijlocaşul lui AS Roma, Miralem Pjanic a înscris cu un şut de la 60 de metri în partida cu Manchester United. 

Real Madrid a remizat cu Inter Milano, scor 1-1 la turneul International Champions Cup din Los Angeles. Jucătorul galacticilor Gareth Bale a deschis scorul în minutul 10 cu o execuţie spectaculoasă.

Inter a egalat în repriza secundă prin atacantul Icardi, care a transformat o lovitură de la 11 metri. Echipa italiană s-a impus până la urmă la loviturile de departajare.

Pentru Inter a jucat şi Nemanja Vidic, fundașul central transferat în această vară de la Manchester United.

La Real au debutat în prima echipă Medran, Raul de Tomas, Sobrino și Marcos Llorente. Noile achiziții, James Rodriguez și Toni Kroos, încă nu au ajuns alături de lotul antrenat de Carlo Ancelotti. Cristiano Ronaldo a ajuns în ziua meciului la Los Angeles și la fel nu a evoluat.

Într-un alt meci al turneului din America, Manchester United a învins AS Roma cu scorul de 3-2. Golul partidei a fost marcat de mijlocaşul italienilor, Miralem Pjanic. Acesta a înscris după o execuţie de la 60 de metri.

Pjanic a redus din diferenţă după ce Manchester conducea cu 3-0 în urma golurilor marcate de Rooney, de două ori, şi Mata. Încă un gol al formaţiei italiene a fost marcat de Francesco Totti.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑