Alexandru Gațcan a debutat cu dreptul în Liga Campionilor. Echipa sa a remizat cu campioana Belgiei



027 июля 2016
Foto: alchetron.com
Internaționalul moldovean Alexandru Gațcan a debutat cu dreptul în Liga Campionilor. Echipa sa, FC Rostov, a remizat cu campioana Belgiei, Anderlecht Bruxelles în prima manșă a turului 3 preliminar. Partida de la Rostov-pe-Don s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.
Gazdele au fost conduse în două rânduri, însă de fiecare dată au egalat. Rostov a marcat ultimul gol din penalty-ul obținut de Gațcan, moldoveanul nostru fiind și căpitan al echipei ruse. Mijlocașul a fost integralist în partida cu multipla campioană a Belgiei.
Tot aseară s-au disputat și alte meciuri din preliminariile Ligii Campionilor. Steaua București a remizat în deplasare cu Sparta Praga, scor 1-1. Gazdele au deschis scorul în minutul 35 prin Josef Sural, dar Nicolae Stanciu a egalat în repriza secundă, reușind un gol excepțional din lovitură liberă.
Șahtar Donețk a învins pe Young Boys Berna cu 2-0, iar Ajax Amsterdam a încheiat la egalitate confruntarea cu PAOK Salonic, scor 1-1. Meciurile retur vor avea loc săptămâna viitoare.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑