Luptătorul moldovean Aurel Ignat îl va întâlni pe turcul Sercan Kalfa în cadrul Galei K.O.K



027 июля 2016
Foto: fea.md
Luptătorul moldovean de K-1 Aurel Ignat îl va întâlni pe turcul Sercan Kalfa în cadrul Galei K.O.K. World Grand Prix. Cei doi se vor întâlni la Chişinău pe 1 octombrie într-un superfight în categoria de greutate de până la 85 de kilograme. Ignat, în vârstă de 20 de ani, recunoaşte că îl va înfrunta pe cel mai puternic adversar din scurta sa carieră.
"Are mai multe lupte ca mine, în primul rând. Experienţa mult contează, dar el nu este mai bun ca mine. Asta o s-o demonstrez", a declarat Ignat.
Chiar dacă are mai puţină experienţă, sportivul moldovean crede că el este favoritul partidei şi vrea să-l facă knock-out pe Sercán Kálfa: "Eu cred că eu sunt favorit, pentru că lupt la mine acasă, fanii o să ma susţină. Să-l bat cât de tare pot. Ar fi de dorit un knock-out, aşa cum am terminat toate luptele până acum".
Luptătorul nostru a început pregătirea de bătălia cu adversarul din Turcia şi i-a transmis un mesaj.
"Adversarului vreau să-i transmit că îl aştept aici, în Moldova, şi îl asigur că victoria va fi de partea mea", a subliniat Ignat.
Pe ringul profesionist al K-1, Aurel Ignat a susţinut până acum 4 lupte, a obţinut 3 victorii şi a suferit o înfrângere.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑