Radu Albot va debuta la ediţia din acest an a turneului de Mare Şlem US Open împotriva lui Victor Troicki



027 августа 2016
Foto:publika.md
Cel mai bun tenisman moldovean, Radu Albot, va debuta la ediţia din acest an a turneului de Mare Şlem US Open împotriva sârbului Victor Troicki.
Aflat pe locul 98 mondial, moldoveanul îl va întâlni pe numărul 35 din topul ATP pentru a treia oară. Anterior, în partidele directe cei doi au obținut câte o victorie.
Campion în exerciţiu la US Open, sârbul Novak Djokovic se va duela în primul tur cu polonezul Jerzy Janowicz.
"Turneele de Mare Şlem sunt cele mai valoroase în genul nostru de sport. Anume la aceste competiţii încerc să evoluez la cel mai înalt nivel", a menţionat Djokovic.
Liderul mondial feminin Serena Williams îşi va începe aventura din acest an la Flushing Meadows împotriva rusoaicei Ekaterina Makarova.
"US Open este o competiţie specială. În mod normal, înainte de ultimul Mare Şlem al anului joc mai mult, însă nu se întâmplă în acest an şi nu pot face nimic cu asta. Voi încerca să dau tot ce am mai bun la fiecare oportunitate", a subliniat Williams.
Campionii din 2016 de la US Open vor fi premiaţi cu câte trei milioane şi jumătate de dolari. Turneul de la New-York se va desfăşura în perioada 29 august - 11 septembrie.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑