Comunitatea K-1 a felicitat Moldova cu ocazia Zilei Independenţei (VIDEO)



027 августа 2016
Foto: captura video
Republica Moldova împlineşte astăzi 25 de ani de la semnarea Declaraţiei de Independenţă, iar cu această ocazie comunitatea K-1 a felicitat întreaga ţară.
Şi legendele genului de lupte K-1, printre care Remy Bonjasky sau Pavel Juravliov, au transmis un mesaj pentru Republica Moldova.
"Salutare! Sunt Remy Bonjasky, de trei ori campion mondial în K-1. Vreau să felicit Republica Moldova cu ocazia celor 25 de ani de independenţă", a menţionat Remy Bonjasky, luptător K-1.
"Vă doresc ca din orice situaţie, bună sau rea, întotdeauna să ieșiţi învingători. Luaţi exemplul de la domnitorul vostru", a spus Pavel Juravliov, luptător K-1.
"27 august, o zi mare pentru Republica Moldova. La mulţi ani, fraţi de peste Prut", a declarat Cătălin Moroşanu, luptător K-1.
Preşedintele Asociaţiei FEA, Dorin Damir, i-a îndemnat pe cetățenii moldoveni să-şi iubească ţara.
”Moldovenii, un neam de luptători. Aşa au fost strămoşii noştri. Aşa suntem noi. Să iubim ţara şi să ne mândrim cu ea. La mulţi ani, Moldova", a precizat preşedinte FEA, Dorin damir.
La 27 august 1991, în decursul procesului de destrămare a Uniunii Sovietice în state naționale, Republica Moldova și-a declarat independența.
Наверх ↑