MLS a devenit o atracție pentru fotbaliștii celebri. Pique și-a anunțat intenția de a juca în SUA



027 сентября 2016
Foto:totalfootbal.com
Din ce în ce mai mulți fotbaliști celebri sunt atrași de MLS. Ultimul care și-a exprimat dorința de a se retrage în Statele Unite este fundașul Barcelonei, Gerard Pique, scrie digisport.ro.
Internaționalul spaniol susține că după ce-și va termina contractul cu Barca ar dori să se mute în SUA și de ce nu să evolueze pentru o echipă din MLS, campionat care s-a dezvoltat destul de mult în ultimii ani.
În MLS mai evoluează și alte nume mari ale fotbalului internațional precum Gerrard, Pirlo, Lampard sau David Villa.
”Campionatele din China şi Statele Unite au crescut, însă după modele diferite. Am citit că MLS este al şaptelea campionat în termeni de audienţă, după cele 5 mari ligi europene. Oamenii iubesc din ce în ce mai mult fotbalul în SUA.
Sunt tentat de campionatul Statelor Unite însă China nu mă atrage. Am spus întotdeauna că mi-aş dori să mă retrag de la Barca în SUA, care ar putea fi o opţiune atractivă, în câţiva ani, în cazul în care voi mai dori să joc în continuare”, a declarat Gerard Pique, într-un interviu acordat sponsorului ligii spaniole, Pelayo.
Gerard Pique a ajuns la Barcelona în vara anului 2008, fiind cumpărat de catalani de la Manchester United pentru suma de 5 milioane de euro. Fundașul de 29 de ani mai are contract cu FC Barcelona până în 2019.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑