Scandal de proporţii în fotbalul englez! Sam Allardyce riscă să piardă funcţia de selecţioner al Angliei



027 сентября 2016
sursa: matchpint.co.uk
Selecţionerul Angliei, Sam Allardyce este acuzat că ar fi cerut 400.000 de lire sterline, pentru a ajuta la încălcarea regulilor Federaţiei Engleze de Fotbal.
Presa din Marea Britanie susţine că antrenorul s-a întâlnit cu reprezentanţii unei companii din Asia de Est şi le-a dat acestora sfaturi întru evitarea regulamentelor sportive privind transferurile de jucători, mai exact acordurile cu o terţă parte.
În timpul întâlnirii cu aşa-zişii oameni de afaceri, care erau jurnalişti sub acoperire, Sam Allardyce ar fi declarat că nu e o problemă să ocoleşti regulile şi că ştie mulţi agenţi de jucători care apelează la astfel de metode.
Selecţionerul a vrut să obţină 400.000 de lire sterline pentru sfaturile acordate companiei.
Tehnicianul în vârstă de 61 de ani nu s-a pronunțat încă asupra acuzaţiilor, iar Federaţia Engleză de Fotbal a cerut înregistrările video pentru a analiza cazul.
Deţinerea drepturilor federative ale unui fotbalist prin intermediul unei terţe părţi este interzisă în Anglia încă din anul 2008. Prin această metodă, companiile de investiţii aveau o participaţie din drepturile economice ale fotbaliştilor.
Fostul preşedinte al UEFA, Michel Platini, a considerat această practică drept o formă de sclavie. FIFA a interzis acest mecanism în luna mai a anului trecut.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑