Seară importantă pentru Steaua Bucureşti! Ce echipe vor mai juca în Liga Europei



027 ноября 2014

 

Steaua Bucureşti şi Dinamo Kiev şi-ar putea asigura în această seară calificarea în şaisprezecimile de finală ale Ligii Europa. Ucrainenii au nevoie de cel puţin un egal în partida cu Rio Ave, în timp ce gruparea din România trebuie să învingă Aalborg pentru a obţine calificarea în turul următor cu o etapă înainte de încheierea fazei grupelor.

Steaua Bucureşti va întâlni Aalborg, echipa pe care a umilit-o cu 6-0 în partida de acum o lună din România. Roş-albaştrii ocupă locul doi în grupa J cu şapte puncte la activ, iar o victorie le-ar asigura calificarea în turul următor din Liga Europei.

Liderul grupei este Dinamo Kiev care are nouă puncte şi va întâlni ultima clasată Rio Ave. 

O altă echipă din Ucraina, Dnipro se va duela cu Inter Milano în grupa F. Pentru a obţine calificarea, gruparea din Dnipropetrovsk trebuie să obţină cel puţin un egal. Asta pentru că Saint-Etienne şi Qarabaq au tot atâtea puncte ca şi ucrainenii. 

Într-un alt meci, FC Krasnodar va întâlni Lille. Chiar dacă ocupă ultimul loc în grupa H, ruşii pot accede în turul următor.

Pentru a mai păstra şanse la calificare, Krasnodar are nevoie doar de victorie în acest meci şi să spere că Everton va învinge Wolfsburg.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑