EXCLUSIV Mihai Roman, despre interesul Stelei. ”Nu știu dacă acum sunt complet pregătit să încep titular”



027 ноября 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Mihai Roman, despre interesul Stelei. ”Nu știu dacă acum sunt complet pregătit să încep titular”

Mihai Alexandru Roman (22 de ani) se simte flatat de interesul Stelei față de el, spune că acest lucru îi dă încredere și motivație, dar recunoaște că momentan nu se simte capabil să joace din primul minut în Ghencea.

Steaua a început deja tatonările pentru perioada de mercato iar Mihai Roman, de la Pandurii, este unul dintre fotbaliștii despre care se spune că s-ar afla pe lista e achiziții.

Tânărul atacant a vorbit, într-un interviu exclusiv pe care l-a acordat pentru Digi Sport, despre felul în care el percepe acest interes al Stelei față de el, despre trecut, dar mai ales despre viitor.

”Este un lucru foarte îmbucurător pentru mine că o echipă ca Steaua se interesează de mine. Deocamdată, n-am vorbit nimic. Am înțeles că vor un atacant iar pentru mine este foarte bine că sunt în vizorul lor. Asta mă bucură foarte mult și-mi dă încredere ca pe viitor să muncesc mai mult pentru a ajunge la o echipă precum Steaua”, a spus Roman.

><br><br>Internaționalul român este conștient că trecerea de la Pandurii la Steaua este echivalentă cu o schimbare de nivel, dar este încrezător în forțele sale și în capacitatea de a se adapta la gruparea din Ghencea.<br><br><em><strong>”În momentul de față am nevoie de jocuri în picioare. Acum nu știu dacă sunt complet pregătit să încep ca titular la Steaua. dar, cu muncă și seriozitate cred că în curând pot face față din primul minut.</strong></em></p><p><em><strong>Steaua cere mereu foarte mult. Ca atacant, trebuie să marchezi constant, mai ales că lumea nu are răbdare cu tine. Dacă intri la Steaua și nu dai goluri, lumea nu o să te aibă la inimă”</strong></em>, a completat vârful gorjenilor.</p><p>Mihai Roman îl laudă pe Keșeru și spune că i-ar plăcea și lui să aibă un servant de calibrul lui Sânmărtean.<br><br><em><strong>”Cu Lucian, fotbalul este mai ușor. Îmi place foarte mult ca jucător. Mi-ar plăcea să ajung să fac echipă cu Sânmărtean, să-mi dea pase de gol. Este magic, aceste este termenul potrivit pentru a-l descrie pe el”</strong></em>, a conchis Mihai Roman pentru Digi Sport.<br><br><span style=Un interviu amplu cu Mihai Roman veți putea urmări în cadrul emisiunii ”EuroFotbal” de la Digi Sport 1, care va fi azi, ÎN DIRECT, de la ora 18:00.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑