Brandao a fost condamnat la închisoare pentru lovitura aplicată lui Motta, în PSG - Bastia



027 ноября 2014

 

**VIDEO** Brandao a fost condamnat la închisoare pentru lovitura aplicată lui Motta, în PSG - Bastia

În urmă cu patru luni de zile, după partida PSG - Bastia 2-0 (VIDEO), la cabine a izbunit o ceartă între cele două tabere, iar brazilianul Brandao, fost fotbalist la Șahtior Donețk, l-a lovit cu capul în figură pe Thiago Motta, mijlocaș în tabăra gazdelor.

Fundașul parizienilor a suferit o fractură nazală și a avut nevoie de minute bune pentru a opri hemoragia. Toată întâmplarea nefericită a fost surprinsă de camerele de supraveghere de la stadionul Parc Des Princes.
După ce a fost sancționat drastic pe linie sportivă, Brandao, fost elev al lui Mircea Lucescu, are acum și probleme cu legea.

Tribunalul din Paris a dictat împotriva lui Brandao o sentință de o lună de închisoare cu executare, opt luni de închisoare cu suspendare și plata unei amenzi de 20.000 de euro. Totuși, deși Brandao nu va face apel, el va scăpa de arest și are șansa de a presta muncă în folosul comunității pentru a evita încarcerarea.

Brazilianul lui Bastia a fost suspendat provizoriu până la 18 septembrie, decizia fiind luată de Comisia de Disciplină a ligii franceze. În urma analizării cazului, Brandao a fost suspendat pentru 6 luni, iar acesta va putea reveni pe teren abia în luna martie 2015.

În acest moment, Bastia este pe locul 14 în Ligue 1, cu 14 puncte, la doar o singură lungime de "zona minată" a clasamentului. Atacanții corsicanilor au marcat doar 6 goluri în acest sezon, în care Bastia va avea mari probleme în lupta pentru evitarea retrogradării.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑