Selectionata Moldovei a cazut inca o pozitie in clasamentul FIFA. Ce loc ocupa in clasamentul mondial



027 ноября 2014

Selectionata Moldovei a cazut inca o pozitie in clasamentul FIFA. Tricolorii ocupa locul 120 in noul top mondial, publicat astazi. In acelasi timp, nationala Romaniei a urcat pana pe locul 15.


Din momentul publicarii ultimului clasament, selectionata Moldovei a jucat un singur meci. Infrangerea rusinoasa in duelul cu Liechtenstein, scor 0 la 1, din preliminariile Euro 2016, a coborat-o o pozitie. Moldovenii se afla acum pe locul 120 si sunt devansati de echipe precum Guineea Ecuatoriala sau Insulele Feroe. Modesta grupare nordica a reusit o urcare superba de 82 de pozitii, pana pe locul 105, gratie victoriei surprinzatoare cu Grecia, din calificari.

 

Din adversarele Moldovei din preliminariile europeanului cea mai buna clasare o are Austria, locul 23. Rusia ocupa abia locul 31, Suedia – 43, Muntenegru – 58. Gratie victoriei de la Chisinau, Liechtenstein a avansat 25 de pozitii si este acum pe treapta 130. Liderul clasamentului FIFA a ramas campioana mondiala Germania, urmata de Argentina si Columbia. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: clasament, moldova, fifa,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑