Mățel, la un pas de Dinamo Zagreb. ”Vom stabili detaliile ca să plece din iarnă”



027 ноября 2014

 

**VIDEO** Mățel, la un pas de Dinamo Zagreb. ”Vom stabili detaliile ca să plece din iarnă”

Narcis Răducan, președintele executiv al celor de la Astra Giurgiu, a stat de vorbă cu președintele croaților despre transferul lui Mățel la dineul oficial și speră să bată palma la discuția programată înaintea partidei din seara aceasta.

Astra va juca diseară, de la ora 22:00, al cincilea meci din cadrul Grupei D a UEFA Europa League, contra celor de la Dinamo Zagreb. Dincolo de întâlnirea propriu-zisă, în care giurgiuvenii speră să obțină primul succes al acestei stagiuni europene, oficialii Astrei speră să ajungă și la o înțelegere cu omologii de la Dinamo în privința lui Alexandru Mățel.

Astra - Dinamo Zagreb se va juca de la ora 22:00 și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Croații îl vor pe Mățel, interes exprimat cu ceva timp în urmă, iar acum vor să bată palma cu șefii Astrei. De fapt, iertarea fundașului dreapta și reprimirea acestuia în lot a fost un prim pas spre acest deziderat.

Cu câteva ore înaintea debutului partidei de la Giurgiu, Narcis Răducan, președintele executiv al celor de la Astra, a confirmat, ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE la Digi Sport, că transferul lui Mățel la Dinamo Zagreb este în plin proces de finalizare.

”Pot spune cu certitudine că Alex este aproape de Dinamo Zagreb. Am purtat o discuție extrem de interesant că președintele lor la dineul oficial, de miercuri seară. Am vorbit despre mai mulți fotbaliști, dar pentru că a fost o discuție privată nu are sens să detaliez acum.

În schimb, am stabilit cu președintele lor să vină mai devreme la stadion pentru a vedea ce soluții găsim pentru a-l lăsa din iarnă la ei”, a conchis Răducan la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑