Un nou "caz Tănase" în Ghencea. Chipciu are șanse să-și ducă angajamentul cu Steaua la bun sfârșit



027 ноября 2014

 

**VIDEO** Un nou

Chipciu mai are contract cu Steaua până în vara lui 2016 și șanse suficient de mari de a-și duce angajamentul la bun sfârșit.

La Steaua sunt șanse să se consume un nou caz Cristi Tănase. După ce actualul ”decar” din Ghencea n-a putut pleca de la gruparea roș-albaștrilor din cauza unei clauze stipulate în contract de vechiul său club FC Argeș (DETALII AICI), un alt fotbalist al campionilor are șanse să-și ducă la bun sfârșit contractul.

Alexandru Chipciu, care a fost achiziționat de Steaua de la FC Brașov, la 1 ianuarie 2012, mai are un an și jumătate de contract cu gruparea din Ghencea (angajamentul expiră la 30 iunie 2016). ”Stegarii” au primit atunci în schimbul mijlocașului 1.400.000 de euro, dar în contract s-a stipulat o clauză, conform căreia, clubul de sub Tâmpa trebuie să mai primească un milion de euro la revânzarea fotbalistului.

În aceste condiții, cei de la Steaua trebuie să primească o ofertă extrem de bănoasă pentru a-l lăsa pe Chicpiu să plece. Roș-albaștrii ar fi interesați în primul rând să-și acopere cheltuielile de transfer, 2.400.000 de euro, apoi alte sume legate de salariul și primele jucătorului.

Chipciu a recunoscut recent, într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport, că n-a semnat un nou contract cu Steaua și că doar a primit o mărire salarială.

”Nu mi-am prelungit contractul, doar mi s-a făcut o mărire de salariu de către domnul Gigi Becali, atunci când a ieșit. A fost liber, am avut o discuție cu dânsul și asta a fost.

Cât despre banii pe care trebuie să-i primească cei de la FC Brașov, nu știu detalii, dar dacă o fi să plec, sper că vor ajunge la o înțelegere”, a spus Chipciu pentru Digi Sport.

Ioan Niculaie, patronul celor de la FC Brașov, a recunoscut suma de bani pe care trebuie să o primească de la Steaua.

”Am de luat un milion de euro de la Steaua pentru Chipciu la revânzarea jucătorului”, a spus Niculaie la ”Digi Sport Special.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑