Raul Garcia a intrat miercuri, în meciul cu Olympiakos, în istoria lui Atletico Madrid



027 ноября 2014

 

**VIDEO** Raul Garcia a intrat miercuri, în meciul cu Olympiakos, în istoria lui Atletico Madrid

Atletico Madrid a câștigat miercuri seara categoric disputa cu Olympiacos, 4-0 (VEZI VIDEO ȘI DETALII), în penultima etapă a fazei grupelor în UEFA Champions League. Partida reprezintă un moment important în cariera lui Raul Garcia, nu doar pentru că mijlocașul ofensiv în vârstă de 28 de ani a marcat un gol, ci pentru că a mai reușit o performanță statistică și a intrat în istoria clubului.

Jucătorul născut în Navarra a devenit fotbalistul cu cele mai multe meciuri în cupele europene pentru clubul madrilen, 66, egalând recordul lui Adelardo Rodriguez, un mit pe Vicente Calderon. Cei doi îi devansează în această ierarhie pe Perea, 56 de meciuri, Collar, 49 de meciuri și Luis Aragones, 48.

Reușita din disputa cu Olympiacos îl apropie pe Raul Garcia la doar un gol de recordul unui jucător al lui Atletico în Champions League. Are 7 și statistica e condusă de Diego Costa, cu 8 goluri. Sezonul trecut, fotbalistul crescut de Osasuna și împrumutat acum trei sezoane la fostul său club, a marcat în total 17 goluri pentru Atletico, patru dintre ele în Champions League.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑