Explicaţia pentru transformarea lui Keşeru. "A găsit la Steaua un grup puternic de jucători"



027 ноября 2014

 

**VIDEO** Explicaţia pentru transformarea lui Keşeru.

Claudiu Keşeru este cel mai bun marcator din Liga I, cu 12 reuşite, dar şi deţinătorul a două recorduri în acest sezon. Este, alături de Marian Popa, singurul jucător care a înscris şase goluri într-o partidă de campionat, dar şi autorul celui mai rapid hat-trick din Europa League, în Steaua - Aalborg 6-0 (VIDEO&DETALII).

Atacantul de 27 de ani a strâns 30 de reuşite în acest an calendaristic. Agentul fotbalistului, Jeremy Bouhy, cel cu care tocmai şi-a prelungit contractul de colaborare, a explicat, în cadrul emisiunii Euro Fotbal, motivele pentru care jucătorul şi-a regăsit forma în echipa campioanei.

"E vorba de încredere. Un atacant are nevoie de aşa ceva. În România, este fericit, alături de soţia lui, dar şi de mama lui. În plus, la Steaua a găsit un grup puternic de jucători. Se simte bine aici. Până la Crăciun, va marca 32 de goluri. Eu vin de multe ori în România. O respect pe Steaua, care în momentul acesta, este o echipă impresionantă în Europa".

Evoluţiile lui Keşeru le-au atras atenţia italienilor de la Chievo, care sunt pregătiţi să ofere 2,5 milioane de euro pentru serviciile atacantului. Totuşi, francezul crede că reprezentantul său va rămâne în tricoul campioanei, cel puţin până la finalul acestei stagiuni.

"Fiecare lucru la timpul lui. E bine că a intrat şi în circuitul naţionalei, e un lucru foarte important şi deocamdată transferul e destul de departe. Depinde şi de ce vrea Steaua", a adăugat Bouhy.

 VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI JEREMY BOUHY


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑