Gestul emoţionant prin care jucătorii echipei Rayo Vallecano au devenit eroi la Madrid



027 ноября 2014
FOTO: vavel.com

Jucătorii formaţiei Rayo Vallecano au strâns bani pentru o bătrânică de 85 de ani care a rămas pe străzi. Gestul fotbaliştilor a impresionat toată Spania, iar femeia a rămas fără cuvinte în urma actului de binefacere.

Doña Carmen a fost evacuată de autoritățile din Madrid, după ce fiul ei a pus locuinţa gaj la bancă pentru un împrumut de 40 de mii de euro. Tânărul nu a reușit să onoreze plățile, iar casa a fost pusă sub sechestru. Astfel, Carmen Martinez a ajuns pe străzi.

Vestea a ajuns la urechile lui Paco Jemez, antrenorul echipei Rayo Vallecano, care a convocat imediat o ședință în vestiar. Insua, Trasshoras, Kakuta, Bangoura, Baptistao şi celelalte vedete ale echipei au donat bani şi au strâns o sumă considerabilă, grație căreia clubul i-a găsit o nouă locuință în apropierea stadionului echipei Rayo Vallecano.

Locuitorii din Madrid au rămas şocaţi de povestea bătrânei în vârstă de 85 de ani.

Rayo Vallecano este unul dintre cele mai sărace cluburi de fotbal din Spania. Chiar şi aşa formaţia din Madrid reuşeşte de trei ani să evite retrogradarea. Bugetul grupării pregătite de Paco Jemez pentru anul 2013 a fost de şapte milioane de euro, în timp ce Real Madrid, care este considerat unul dintre cele mai bogate cluburi din Spania a avut un buget de 580 de milioane de euro.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑