Arsenal Londra s-a calificat in optimile de finala a Ligii Campionilor. Ce echipe si-au asigurat prezenta in faza eliminatorie



027 ноября 2014

Arsenal Londra s-a calificat in optimile de finala a Ligii Campionilor. Englezii au invins, aseara, formatia Borussia Dortmund, scor 2 la 0, pe teren propriu. Totodata, alte 2 echipe si-au asigurat prezenta in faza eliminatorie a turneului.

 

Arsenal a inceput superb meciul cu Borussia si a marcat deja in minutul 2, prin Yaya Sanogo. Eforturile nemtilor de a egala nu au dat roade, iar gazdele au mai inscris o data, prin Alexis Sanchez, in repriza secunda. Tunarii s-au impus cu 2 la 0 si au obtinut calificarea in play-off.

 

Inaintea ultimei etape, Borussia Dortmund conduce grupa D, cu 12 puncte si e urmata de Arsenal, cu 10 puncte. Anderlecht va juca in Liga Europei. Tot aseara, Atletico Madrid a zdrobit-o, acasa, pe Olympiakos, scor 4 la 0. Juventus a castigat pe terenul echipei Malmo, cu 2 la 0.

 

Atletico nu mai poate rata calificarea in optimi, avand 12 puncte. Juventus, cu 9 puncte, si Olympiakos, cu 6, lupta pentru al doilea bilet din grupa A.

 

In ultima etapa italienii primesc vizita gruparii Atletico, iar grecii vor da piept cu Malmo, acasa. De pe primul loc din grupa B merge Real Madrid, cu un parcurs perfect, 15 puncte acumulate din 15 posibile. Detinatoarea trofeului Ligii Campionilor a invins-o pe Basel, cu 1 la 0, in deplasare.

 

Bulgarii de la Ludogorets au smuls un egal in partida cu Liverpool, scor 2 la 2. Astfel, Basel, cu 6 puncte la activ, Liverpool si Ludogorets, cu cate 4, lupta pentru locul secund in grupa.

 

In ultima etapa cormoranii ii vor intalni acasa pe elvetieni, iar Real – pe bulgarii de la Ludogorets.

 

Tot ieri, Bayer Leverkusen a pierdut in fata echipei AS Monaco, scor 0 la 1, dar s-a calificat in play-off.  Nemtii au 9 puncte si conduc grupa C. Zenit a batut-o pe Benfica, cu 1 la 0.

 

AS Monaco, cu 8 puncte, si Zenit, cu 7, urmeaza sa decida cea de-a 2-a echipa calificata din grupa, in meci direct, in Franta. Partidele ultimei etape vor avea loc peste doua saptamani.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑