Dan Petrescu e surprins de evoluțiile uni nou venit la Steaua: “Mă așteptam să aibă fluctuații”



027 ноября 2014

 

**VIDEO** Dan Petrescu e surprins de evoluțiile uni nou venit la Steaua: “Mă așteptam să aibă fluctuații”

Dan Petrescu antrenează din această vară în Qatar, dar e la curent cu ce se întâmplă în fotbalul românesc. Antrenorul care a câștigat un titlu cu Unirea Urziceni în Liga 1 crede că Steaua e prea bună pentru competiția internă, dar recunoaște că a fost surprins de evoluțiile unuia dintre fotbaliștii veniți în Ghencea în această vară.

În direct la Fotbal Club, prin telefon, Dan Petrescu a vorbit despre lupta la titlu și dominația Stelei în prima divizie: “E clar că domină campionatul, e clar că va câștiga campionatul, e clar că în cupele europene arată bine. Steaua va câștiga pentru că este bună. S-au întors niște jucători importanți, Papp, Luchin, jucători care joacă la echipa națională. Steaua e prea bună pentru campionatul nostru.”

Întrebat dacă a fost surprins de evoluțiile foarte bune ale lui Arlauskis, pe care el l-a adus în România, la Urziceni, tehnicianul a spus: “Recunosc că da. Mă așteptam să aibă fluctuații de formă, pentru că n-a apărat de foarte mult timp. Normal, un portar când nu apără, își iese din mână. Dar el, nu știu ce a făcut, dar a apărat foarte bine. M-a surprins și pe mine.”

În fine, un alt fotbalist promovat de Petrescu la Urziceni, Raul Rusescu, trece prin moment dificile după ce a fost lovit de Gabi Mureșan și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, fiind indisponibil o perioadă mai lungă de timp: “Am fost trist și sunt supărat în momentul când el e accidentat. Știu cât de mult iubește fotbalul și îmi doresc sp revină cât mai repede pe teren.”

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑