Gâlcă: "Am făcut un meci bun. Câteodată, nu putem înţelege fotbalul. Terenul nu ne-a ajutat"



027 ноября 2014

 

**VIDEO** Gâlcă:

Steaua şi-a făcut viaţa grea în Grupa J din Europa League. A pierdut cu 0-1 în deplasarea de la Aalborg. Fără Rusescu, Prepeliţă şi Szukala, campionii au înregistrat al doilea eşec în grupe.

Costel Gâlcă e conştient că bucureştenii au avut ghinion la ocaziile lui Claudiu Keşeru, dar a dat vina şi pe starea gazonului danezilor.

"Suntem dezamăgiţi. Am făcut un meci destul de bun. Am avut ocazii, dar nu le-am fructificat. A venit acel minut în care Papp a alunecat. Am închis jocul bine, dar fotbalul nu poate fi înţeles câteodată. Cred că nici starea terenului nu ne-a ajutat", a declarat tehnicianul pentru Digi Sport.

Steaua mai păstrează încă şanse de calificare în "şaisprezecimile" Europa League. Are nevoie de un succes pe teren propriu cu Dinamo Kiev, dar şi ca Rio Ave să nu piardă acasă împotriva lui Aalborg.

"Trebuie să avem mare încredere că vom câştiga meciul cu Dinamo. Aalborg va avea un o partidă grea în Portugalia. E un teren dificil acolo. Rio Ave a făcut meciuri bune şi în campionat. Ar fi o dezamăgire să nu ajungem în primăvara europeană. Asta ne-am propus de la început şi ne dorim în continuare acest lucru", a admis antrenorul campioanei.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI COSTEL GÂLCĂ


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑