Sânmărtean: "E greu de digerat această înfrângere. E mare păcat. Puteam egala pe final"



027 ноября 2014

 

**VIDEO** Sânmărtean:

Steliştii sunt dezamăgiţi după eşecul din Danemarca, 0-1, cu Aalborg, care le poate interzice prezenţa în "şaisprezecimile" Europa League. Campionii se puteau întoarce acasă cu un punct, dacă golgheterul Keşeru nu rata o ocazie imensă în prelungirile partidei (VIDEO&DETALII).

Lucian Sânmărtean a fost din nou printre remarcaţii echipei condusă de Costel Gâlcă, dar nu a putut împiedica înfrângerea roş-albaştrilor. Mijlocaşul regretă cele opt ratări ale campionilor.

"E destul de greu să digerăm această înfrângere, după o primă repriză bună, cu multe ocazii. În a doua parte, ei au echilibrat jocul şi au reuşit să marcheze la o greşeală a noastră. Pe final, puteam să egalăm. Păcat. Mare păcat. Un teren destul de prost, dar nu avem scuze. Şi ei au jucat pe acelaşi gazon", a reacţionat jucătorul de 34 de ani.

Calificarea în fazele superioare ale competiţiei se joacă în ultima rundă, atunci când Steaua dă piept cu Dinamo Kiev, meci pe care e obligată să îl câştige, în timp ce Aalborg nu trebuie să plece cu toate punctele de pe terenul lui Rio Ave.

"Suntem obligaţi să câştigăm ultimul meci de acasă şi să depindem şi de celelaltă partidă, pentru a ajunge în primăvara europeană", a anunţat Sânmărtean.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI SÂNMĂRTEAN


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑