Dinamo Kiev - Rio Ave 2-0. Liderul grupei și-a asigurat calificarea în primăvară



027 ноября 2014

 

**VIDEO** Dinamo Kiev - Rio Ave 2-0. Liderul grupei și-a asigurat calificarea în primăvară

Dinamo Kiev a obținut o victorie scontată împotriva lui Rio Ave. Grație succesului cu 2-0, formația din Ucraina este sigură că va juca în faza următoare din UEL.

În minutul 6, Kravets a ratat prima șansă a lui Dinmo, când a trimis pe lângă poartă, din poziție foarte bună. Același jucător a fost apoi lansat excelent de Lens, a ratat uluitor, din câțiva metri.

Portarul lui Rio Ave, Ederson Moraes, a fost cel mai bun om al portughezilor, în deplasarea din Ucraina. S-a opus deschiderii scorului și în minutul 42, când Burda a trimis foarte bine la prima bară.

Primul gol al meciului a fost marcat de Lens, în minutul 52, după ce șutul său din interiorul careului, la colțul lung, a fost deviat de Villas-Boas suficient cât să îl încurce pe propriul portar.

Miguel Veloso a stabilit scorul final după o lovitură superbă de cap, din minutul 78, după centrarea foarte bună a lui Yarmolenko.

Dinamo Kiev ocupă primul loc în grupă, cu 12 puncte din 15 posibile, și va juca împotriva Stelei în ultima etapă, pe Arena Naţională, pe 11 decembrie, într-un meci transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport.

Învinşi în Ucraina, portughezii de la Rio Ave rămân doar cu punctul obţinut împotriva Stelei. Pentru ca trupa roș-albastră să aibă o șansă de calificare în faza următoare, lusitanii trebuie să o încurce acasă pe Aalborg.

Echipele:

Dinamo Kiev: Shovkovsky - Burda, Khacheridi, Danilo Silva, Vida - Rybalka - Yarmolenko, Belhanda, Lens (81 Husyev), Sydorchuk (62 M. Veloso) - Kravets (70 Mbokani). Antrenor: S. Rebrov

Rio Ave: Ederson - Lionn (82 Marcelo), Vilas Boas, Roderick, T. Pinto - Moreira, Gustavo - Boateng (61 Ukra), Del Valle, Bressan (62 D. Lopes) - Ahmed Hassan. Antrenor: P. Martins

Clasamentul grupei: 

></p><p><span style=REZUMATUL PARTIDEI:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑