Negocieri între FRF şi Steaua în privinţa naţionalei: "Suntem nişte soldaţi care execută ordine"



028 января 2015

 

**VIDEO** Negocieri între FRF şi Steaua în privinţa naţionalei:

"Suntem ca nişte soldaţi care execută ordine", spune Latovlevici. Fundaşul Stelei aşteaptă ca şefii clubului şi Federatia să se înţeleagă în privinţa numărului de jucători pe care roş-albaştrii îi vor trimite în cantonamentul selecţionatei divizionare.

Cele trei amicale pe care selecţionata divizionară le va disputa în cantonamentul din Antalya i-au stricat planurile Stelei.

Timp de 12 zile, roş-albaştrii riscă să rămână fără o parte dintre cei mai importanţi jucători. Totuşi, campioana a cerut ca fotbaliştii săi să nu fie testaţi la toate meciurile.

"Singura discuție a fost cu Steaua, dar nu s-a pus problema că nu îi va trimite pe jucători în cantonament, ci pur și simplu să ne punem de acord cu ziua întrării în cantonament, la care meciuri să vină", a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

"Eu cred că ne vom înțelege în privința celor 7-8 jucători ai Stelei care în momentul de față figurează în lotul de 25 al domnului Iordănescu", a mai precizat şeful Federaţiei.

Steliştii se supun deciziei clubului şi aşteaptă ca şefii din Ghencea şi Federaţia să ajungă la o înţelegere.

"Nu cred că vor fi folosiţi meci de meci, probabil vor fi rulaţi, pentru a-i vedea pe jucători în diferite meciuri, dar cu siguranţă nu vor juca trei meciuri. Suntem, pur şi simplu, nişte soldăţei care aşteaptă ordinul. În rest, noi trebuie să ne adaptăm", a spus Latovlevici.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑