Dinamo - Minaur Baia Mare 26-26 . Roș-albii nu mai știu să câștige în fața băimărenilor



028 февраля 2015

**Dinamo - Minaur Baia Mare 26-26**. Roș-albii nu mai știu să câștige în fața băimărenilor

Handbaliştii de la Dinamo n-au reuşit să îşi ia revanşa în faţa lui Minaur Baia Mare, pe care nu au învins-o niciodată în acest sezon. După eşecul din tur si eliminarea din Cupa României, alb-roşiii au smuls doar un egal, 26 la 26, pe teren propriu.

Egal spectaculos între Dinamo şi Minaur Baia Mare, în etapa a 20-a din Liga Naţională. Cu moralul ridicat după succesele din turul campionatului şi din Cupa României, maramureşenii au început mai bine partida.

Dinamoviştii au marcat doar două goluri în primele zece minute, însă au trecut apoi la controlul partidei - conduceau cu cinci goluri în minutul 21. La pauză a fost 16-14 pentru alb-roşi, iar oaspeţii au reuşit să echilibreze disputa la reluare.

Cu Steffen Stegavik în mare formă, marcator a zece goluri, Minaur a preluat conducerea în minutul 38 (17-18). Norvegianul a reuşit şi cel mai spectaculos gol al partidei, într-un moment când Dinamo era în avantaj.

Băimărenii au condus cu 26-23 cu opt minute înaintea finalului. Cu trei goluri consecutive, francezul Ragot a reuşit egalarea la 26, iar paradele celor doi portari au menţinut remiza până la final. Dinamo rămâne astfel fără victorie după patru meciuri contra lui Minaur în acest sezon.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑