Zi de coşmar pentru Gardoş. Southampton a pierdut şi fundaşul a fost schimbat după 25 de minute



028 февраля 2015

 

**VIDEO** Zi de coşmar pentru Gardoş. Southampton a pierdut şi fundaşul a fost schimbat după 25 de minute

Southampton a pierdut meciul din etapa a 27-a din Premier League, 0-1, pe terenul fostei echipe a lui Gabi Tamaş, West Bromwich Albion. A fost a zecea înfrângere a sezonului pentru "Sfinţi".

Meciul a fost unul de uitat pentru Florin Gardoş. Internaţionalul român a fost schimbat de Ronald Koeman, după numai 25 de minute. Olandezul a schimbat sistemul, după ce l-a introdus pe Elia.

Fundaşul de 26 de ani a fost considerat vinovat la marcarea singurului gol al meciului. L-a scăpat din marcaj pe Berahino, după o lovitură liberă a gazdelor, şi atacantul a înscris cu un şut la vinclu.

Totuşi, la finalul meciului, Koeman a fost mai preocupat de jocul slab al atacului său: "Probabil că atacanţii noştri au o lipsă de încredere în această perioadă. Am vorbit despre asta înaintea meciului, dar, dacă după două minute suntem conduşi, totul se schimbă".

Pentru Gardoş, aceasta a fost a 11-a prezenţă în acest sezon în Premier League. Fostul stelist a mai prins trei meciuri în Cupa Ligii şi alte trei partide în Cupa Angliei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑