Nedelcearu, salvat de Naumovski în minutul 4. Intervenție providențială a portarului roș-albilor!



028 февраля 2015

 

**VIDEO** Nedelcearu, salvat de Naumovski în minutul 4. Intervenție providențială a portarului roș-albilor!

VIDEO Dinamo - U Cluj. Antrenorul roș-albilor, Mihai Teja, are toate motivele pentru a fi mulțumit de decizia pe care a luat-o în privința titularului dintre buturi. Naumoski a demonstrat, încă o dată, că cel puțin pentru moment nu mai poate fi scos din poarta ”câinilor”.

După ce Fabien Farnolle a fost o deziluzie în poarta dinamoviștilor la meciul cu Pandurii, din prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii, meci câștigat de gorjeni cu 2-1, Teja a decis să-l scoată pe francezul, în vârstă de 30 de ani, din poartă și să-l titularizeze pe Naumovski. Mai mult, Farnolle a ajuns a treia soluție pe post, după Traian Marc.

Macedoneanul a dat siguranță defensivei ”câinilor”, atât la meciul din etapa trecută de la Galați, cât și acum cu ardelenii. Cel puțin, în prima parte a meciului.

Chiar în minutul 4 al partidei de pe ”Ștefan cel Mare”, clujenii au scăpat pe contraatac prin Geoffrey Castillion. Vârful olandez (23 de ani) a intrat în careu și a tras la poartă, dar Naumovski, cu un reflex uluitor, a scos un gol ca și făcut.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑