Maraton La Liga! Trei derby-uri, cu Real, Valencia și Sevilla în prim-plan, în direct duminică la Digi Sport



028 февраля 2015

 

**Maraton La Liga!** VIDEO Trei derby-uri, cu Real, Valencia și Sevilla în prim-plan, în direct duminică la Digi Sport

Duminică este ziua derby-urilor în Primera Division. Sevilla - Atletico şi Real Madrid - Villarreal sunt cele două supermeciuri transmise în direct de Digi Sport 2 începând cu ora 20.00.

Valencia ţinteşte a patra victorie consecutivă în Primera Division în meciul cu Real Sociedad. Nici bascii n-au mai pierdut în ultimele trei etape, dar "liliecii" sunt pe loc de UEFA Champions League şi la numai trei puncte distanţă de podium. Valencia - Sociedad va fi în direct la Digi Sport 1 duminică, de la ora 13:00.

Învinsă în trei din ultimele patru etape, Sevilla nu-şi mai permite paşi gresiţi cu Atletico Madrid pentru a rămâne aproape de locurile de UEFA Champions League. Campioana a cedat în ultimele două deplasări, la Leverkusen şi Vigo, însă n-a mai pierdut contra andaluzilor din 2010. Sevilla - Atletico va fi în direct la Digi Sport 2 duminică, de la ora 20:00.

Liderul Real Madrid e gata să-şi extindă seria pozitivă în meciul cu Villarreal, în faţa căreia nu a mai pierdut de şase ani. Ambele formaţii au câte două eşecuri în 2015 în Primera. Real - Villarreal se joacă în direct la Digi Sport 2 duminică, de la ora 22:00.

 

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑