Marseille a pierdut de la 2-0, dar Bielsa rămâne ferm: "Nu abandonez atacul!"



028 февраля 2015

 

Marseille a pierdut de la 2-0, dar Bielsa rămâne ferm:

VIDEO Marseille - Caen 2-3. Fanii lui Olympique au avut parte de o decepție cruntă vineri seară, când au plecat învinși de pe Velodrome, deși echipa lui Marcelo Bielsa a condus cu 2-0. După meci, antrenorul argentinian a declarat că nu-și va schimba filosofia după acest meci.

Totuși, Marcelo Bielsa a admis faptul că revenirea lui Caen a fost facilitată și de stilul foarte ofensiv abordat de Marseille. A fost nevoie de o neatenție la corner pentru 1-2, iar Caen a egalat imediat și apoi a dat lovitura de grație pe contraatac. Rezultatul o lasă pe OM la 4 puncte în urma liderului Lyon și la două puncte de PSG, care are un meci în minus.

Bielsa a recunoscut faptul că alegerea sa de a trimite pe teren patru mijlocași ofensivi în spatele vârfului Batshuayi nu a fost cea mai inspirată decizie. "Fără îndoială e nevoie de un echilibru pe care eu nu am putut să-l transmit echipei. Dar nu voi abandona ideile de joc pe care le am, pentru că le consider bune. Eu joc ofensiv și asta nu înseamnă neapărat că trebuie să te aperi prost. Nu am fost siguri în defensivă în niciun moment. Am fost vulnerabili.

Sistemul ofensiv pe care l-am implementat aici a dus la o lipsă de echilibru între compartimente și ne-a fost foarte greu să recuperăm posesiile pierdute. Caen a contraatacat mult și ne-a surprins. Nu ne-a ajutat deloc faptul că am fost mereu prinși cu mulți jucători în jumătatea adversă, în momentul în care am pierdut balonul", a declarat argentinianul Bielsa.

Acesta a luat asupra sa întreaga vină a rezultatului de vineri: "Îmi asum responsabilitatea pentru lipsa de echilibru din joc. Nu pot să-i fac pe jucători responsabili de această situație".

Olympique Marseille - Caen 2-3
Au marcat: Ayew 45+2, Gignac 63 / Seube 67, Sala 70, Benezet 87

Marseille: Mandanda - Dja Djedje, Fanni, Morel, B. Mendy - Imbula, Ayew - Ocampos (Alessandrini 60), Payet, Thauvin (A. Romao 78) - Batshuayi (Gignac 59)

Antrenor: Marcelo Bielsa

Caen: Vercoutre - Appiah, Yahia, Saad, Imorou - Seube - Nangis (Benezet 28), Kante, Feret, Bazile (Lemar 42) - E. Sala (S. Privat 88)

Antrenor: Patrice Garande

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑