Napoli are o altă bucurie, mai mare decât cele trei puncte din meciul cu Mediaș. ”Este extrem de important”



028 февраля 2015

 

**VIDEO** Napoli are o altă bucurie, mai mare decât cele trei puncte din meciul cu Mediaș. ”Este extrem de important”

VIDEO CSMS Iași - Gaz Metan Mediaș 1-0. Finalul partidei de la Iași a declanșat fiesta în tabăra moldovenilor, fiestă care ne-a dus cu gândul la hora tricolorilor de la World Cup ’94.

Antrenorul ieșenilor, Nicolo Napoli, a explicat forma excelentă pe care o traversează echipa sa, aflată la al doilea succes consecutiv în 2015, după 3-0 de la Chiajna, din fața Viitorului.

”Sunt fericit pentru că am legat a doua victorie consecutivă. Am făcut un meci foarte bun, am întâlnit o echipă foarte bună, care a stat bine în teren.

Mai importantă decât victoria propriu-zisă este faptul că am învins o echipă care era mai bine clasată ca noi în clasament, care nu era în zona retrogradării”, a spus Napoli.

Chestionat care este secretul schimbării în bine a celor de la CSMS Iași, tehnicianul italian a replicat:

”Am lucrat foarte bine în perioada de pregătire, am schimbat foarte mulți jucători, am adus șase fotbaliști, grupul s-a omogenizat foarte bine în cantonament. Acum, sperăm să continuăm ce am început.

Vom trata fiecare meci la fel, vom încerca să ne facem jocul nostru și, la final, sperăm să reușim să ne salvăm de la retrogradare”, a conchis Nicolo Napoli.

Prin succesul contra medieșenilor, cei de la CSMS Iași au ajuns la patru victorii în actuala ediție de campionat, ultimele două fiind obținute în 2015.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑