&SONDAJ Bilinski, la un pas de a fi eliminat. Și Bambara putea ajunge mai repede la vestiare. A procedat corect Bîrsan?



028 февраля 2015

 

**VIDEO&SONDAJ** Bilinski, la un pas de a fi eliminat. Și Bambara putea ajunge mai repede la vestiare. A procedat corect Bîrsan?

VIDEO Dinamo - U Cluj 3-0. Bilinski a marcat primul gol al partidei, dar era să ajungă mai repede la vestiare. Totul din cauza unei faze din startul reprizei secunde. Puțin mai târziu și Bambara a fost la un pas de a vedea ”roșu” în fața ochilor. Jucătorul clujenilor a fost eliminat până la urmă în minutul 75.

Partida, găzduită de Stadionul ”Ștefan cel Mare”, a fost una care le-a plăcut spectatorilor prezenți în tribune, dar și celor care au privit întâlnirea la Digi Sport. Ambele echipe au intrat pe gazon decise să facă un meci bun iar acest lucru s-a văzut din îndârjirea cu care toți fotbaliștii au evoluat în acest meci.

Tocmai această agresivitate a fost dusă uneori până foarte aproape de limita regulamentului iar arbitrul Marcel Bîrsan a fost pus în fața a două situații delicate.

Min. 49: Bilinski putea fi eliminat!

La puține minute după startul reprizei secunde, atacantul polonez a sărit la un duel cu Raul Costin lovindu-l pe acesta din urmă cu cotul în figură. Arbitrul Bîrsan a considerat însă că atacantul roș-albilor merită doar cartonaș galben.

Bilinski a rămas astfel pe gazon iar pe final a izbutit ”dubla”, dar și scorul final, 3-0 pentru ”câini”.

Min. 59: Bambara putea fi eliminat!

Unul dintre cei mai slabi jucători ai lui George Ogăraru din acest meci l-a lovit cu cotul în figură pe Grigore, dar nici de data aceasta Bîrsan n-a considerat că este cazul să apeleze la cartonașul roșu.

Min. 75: Bambara a fost eliminat!

Fundașul stânga parcă a căutat intenționat să ajungă la vestiare. Deși era conștient că avea un ”galben”, Bambara a mai avut o intervenție dură tot asupra lui Grigore, însă de data aceasta n-a mai scăpat de eliminare.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑