Un altfel de coaching! Elena Bogdan a cerut ajutorul partenerei sale, însă totul s-a încheiat cu hohote de râs



028 февраля 2015

Clasată pe locul 527 WTA, Elena Bogdan (22 de ani) a jucat foarte bine la Acapulco și a reușit să se califice pe tabloul principal, după 3 succese entuziasmante în calificări.

Prezentă pe tabloul principal, ea a jucat în primul tur cu Lauren Davis, sportivă din SUA care este clasată pe poziția 55 în lume. Deși i se dădeau puține șanse, Bogdan a învins cu 6-4, 7-6, iar apoi a evoluat în turul II împotriva Magdalenei Rybarikova.

Confruntarea cu sportiva din Slovacia este una pe care Elena dorește să o uite cât mai rapid, deoarece a cedat cu 0-6, 2-6. Deși pierduse rapid primul act, fără să își treacă în cont vreun game, reprezentanta noastră a cerut intervenția antrenorului.

Cum nu a fost însoțită la Acapulco de antrenor, lângă Elena a luat loc Nicole Melichar (21 de ani, locul 595 la simplu), partenera ei din concursul de dublu de pe tărâm mexican.

Cele două au avut un parcurs excelent la dublu și s-au oprit abia în semifinale, învinse de principalele favorite, la capătul unui meci strâns cu Andrea Hlavackova și Lucie Hradecka (Cehia), scor 4-6, 6-1, 9-11.

Revenind la meciul de simplu cu Rybarikova, Nicole Melichar a încercat să își înveselească partenera de dublu, în evidenta lipsă de cunoștințe în domeniul antrenoratului.

"Hai să cântăm ceva. Trebuie să râzi, gândește-te dacă e nevoie la creioane, la îngheţată sau la jeleuri.", i-a spus americanca Elenei, care a râs imediat.

Din păcate pentru ea, din punct de vedere sportiv nu a ajutat-o, deoarece în setul secund Rybarikova s-a impus din nou, la 2.

Pentru performanța reușită la Acapulco în turneul de simplu, Elena a primit 3310 dolari și 48 de puncte WTA (30 de pe tablou și 18 pentru calificări), iar în întrecerea de dublu va împărți cu partenera sa cei 3435 de dolari și își va trece în cont 110 puncte WTA.

VIDEO CU MOMENTUL INEDIT:


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑