Lazăr nu a trecut de tot peste conflictul cu Teja: "Nu cred că era corect să rămân în afara lotului"



028 февраля 2015

 

VIDEO Dinamo - U Cluj 3-0. Trupa lui Mihai Teja a reușit a doua victorie la rând, iar unul dintre marcatori a fost Valentin Lazăr.

Lăsat în afara lotului pentru meciul din etapa trecută, de la Galați (1-0), fotbalistul lui Dinamo și-a exprimat versiunea asupra motivelor pentru care a fost pedepsit. Chiar dacă acel moment a trecut, Lazăr consideră în continuare că a fost neîndreptățit:

"Mă bucur că am reușit să intru în primul 11, că am marcat și am câștigat. Nu cred că era o decizie corectă să rămân în afara lotului, dar fiecare staff își face așa cum știe lotul înaintea unui meci.

Am avut familia și prieteni alături de mine, care m-au ajutat să mă motivez și să nu intru în scandal cu nimeni, pentru că nu ar fi fost o decizie corectă.
Dânsul a purtat o discuție cu mine cu o zi înainte de plecarea la Galați. Mi-a spus că își dorește să am o atitudine mai bună, că își dorește mult mai mult de la mine, iar eu nu eram cu nimic schimbat.

Probabil că în timpul stagiului meu de la reprezentativa divizionară, și-a creat o altă idee asupra echipei, dar cam atât.", a declarat Lazăr, la finalul partidei cu ardelenii.

Acesta regretă cele întâmplate și consideră că relația sa cu antrenorul intră pe făgașul normal: "Îmi pare rău că s-a luat această decizie, pentru că niciun jucător nu își dorește să rămână acasă știind că are valoare și poate să joace la această echipă.

Este o relație normală de antrenor-jucător. Îi mulțumesc că și-a dat seama că trebuia să joc titular. Sper să o fac în continuare.

La Târgu Jiu, eram degerat și am plecat la vestiare, după care am revenit pe bancă în 5 minute. Îmi pare rău, sper să nu mai fac acest gest. ", a spus mijlocașul ofensiv.

Jucătorul de 25 de ani are doar cuvinte de laudă pentru colegii săi după meciul cu U Cluj, și speră că împreună o vor aduce pe Dinamo pe unul dintre primele 3 locuri din Liga 1.

"Mă așteptam să câștigăm pentru că suntem o echipă bună, avem jucători buni acolo în față, apărarea își face mai bine treaba decât în turul campionatului și jucam și în fața propriilor suporteri.

Locurile 1-3 este obiectivul nostru și câștigarea Cupei Ligii și dacă vom continua să câștigăm următoarele meciuri, cred că îl putem realiza. Suntem o echipă bună a campionatului. ", a conchis Lazăr.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑