Halep poate urca pe 2 în WTA, dar sunt șanse să nu joace în Cupa Fed: 'Programul e foarte încărcat'



028 марта 2015

 

**VIDEO** Halep poate urca pe 2 în WTA, dar sunt șanse să nu joace în Cupa Fed: 'Programul e foarte încărcat'

Simona Halep poate profita de eliminarea Mariei Sharapova de la Open-ul de la Miami pentru a reveni pe locul al doilea în ierarhia WTA.

Pentru a reuşi acest lucru, românca trebuie să câştige turneul din Florida. Misiunea numărului trei mondial nu ar fi uşoară.

În semifinale, jucătoarea din Constanţa s-ar putea duela cu liderul mondial Serena Williams. Halep a recunoscut, în exclusivitate pentru Digi Sport, că nu se gândeşte momentan la fazele superioare ale turneului.

Simona Halep a declarat, pentru Digi Sport: "Ar fi deosebit să joc din nou semifinală la turneul acesta, însă este foarte greu, vremea este foarte dificilă și sper să am putere să merg până acolo. Întâi trebuie să iau meci cu meci, că sunt foarte multe până în semifinală, așa că încerc să stau concentrată pe fiecare partidă".

Pe Halep o aşteaptă acum meciul din turul al treilea contra Camilei Giorgi. Va fi primul duel al româncei cu italianca de pe locul 37. "Nu cred că am jucat contra ei niciodată, o să vorbesc cu antrenorii și să văd cum pot să fac strategia pentru joc. Am încredere în mine și sper să fie bine și în turul următor", a mai declarat Halep.

Referitor la prezența ei în Canada, în duelul din Cupa Davis cu Eugenie Bouchard și colegele sale, Simona Halep a spus: "Este foarte greu să vă răspund, mai am câteva zile să mă decid. Programul este foarte încărcat, mi-e foarte greu să fiu aici în America, să merg acasă și să merg în Canada și apoi iar în Europa. E o decizie foarte grea și foarte importantă pentru mine. Când o să știu sigur o să vă spun ce hotărâre am luat".


Digi Sport 2 transmite ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE partidele din turneul masculin de la Miami, între 25 martie și 5 aprilie. 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑