Steaua-Sportul, finala Cupei României la polo. Roş-albaştrii, aproape de primul trofeu după 6 ani



028 марта 2015

**Steaua-Sportul, finala Cupei României la polo.** Roş-albaştrii, aproape de primul trofeu după 6 ani

Steaua s-a calificat în finala Cupei României la polo, după ce a eliminat deţinătoarea trofeului, CSM Digi Oradea, pe care a învins-o cu 11-8. În cealaltă semifinală, Sportul Studenţesc a trecut de Dinamo cu 7-2.

Steaua a dat lovitura în Cupa României. A învins principala favorită, CSM Digi Oradea, şi s-a calificat în finală.

Poloiştii antrenaţi de Ionuţ Angelescu au început perfect şi conduceau la jumătatea reprizei secunde cu 5-2. Campioana a replicat şi s-a apropiat la numai un gol de adversari până la pauza mare, scor 5-6.

Popoviciu a restabilit egalitatea în startul actului trei şi a readus speranţa în tabăra orădenilor. Nu pentru mult timp însă. Steliştii au preluat din nou controlul şi au câştigat cu 11-8.

Cea de-a doua semifinală a adus faţă în faţă două echipe bucureştene - Sportul şi Dinamo. După o primă jumătate a meciului echilibrată, studenţii s-au dezlănţuit.

În ultimele două reprize, poloiştii antrenaţi de Aurelian Georgescu au punctat de cinci ori, fără să primească vreun gol. S-a terminat 7-2 pentru Sportul, care se va bate pentru trofeu cu Steaua.

În ultimul act, care va avea loc duminică, de la ora 12:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, roş-albaştrii au şansa să-şi ia ia revanşa în faţa studenţilor după eşecul din grupe.

În acelaşi timp, Steaua ar ocazia de a cucerit primul trofeu după o pauză de 6 ani.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑