"UN MILION de scuze" după înfrângerea "tricolorilor" la Chişinău



028 марта 2015

 

Naționala Moldovei a pierdut partida de pe teren propriu cu Suedia din preliminariile Campionatului European din 2016, scor 0-2.

După o primă repriză fără multe ocazii, oaspeţii au reuşit să înscrie în partea a doua a meciului.

La câteva secunde după reluarea partidei, suedezii au reușit să deschidă scorul printr-un gol haios. Portarul Ilie Cebanu a încercat să degajeze o minge, însă balonul a nimerit în fruntea lui Ibrahimovic, iar ulterior a ajuns în poartă.

"Întotdeauna se poate de găsit un milion de scuze, dar e clar că e greşeala mea. Nu am executat tehnic degajarea şi am luat gol", a afirmat portarul moldovean Ilie Cebanu.

Suedezii au stabilit scorul final în minutul 84, atunci când Ibrahimovic a transformat perfect o lovitură de la 11 metri, acordată după un fault în careu comis de către Bolohan.

Vedeta celor de la PSG susţine că nu a avut emoţii înainte de a executa lovitura de pedeapsă. Acum patru ani, atacantul lui PSG a ratat un penalty împotriva Moldovei: "Eu doar încerc să mă concentrez pe ce am de făcut. Nici nu-mi aduc aminte că am ratat acel penalty, dar acum că mi-aţi amintit: nu, nici nu m-am gândit la acea ratare".

Ibrahimovic susţine că meciul cu Moldova nu a fost deloc ușor: "Am creat multe ocazii. Am ratat multe din ele, deşi trebuia să marcăm câteva goluri. Ei s-au apărat bine, cu cinci fundaşi. Înaintea acestui meci, nicio echipă nu a marcat un gol în poarta Moldovei din joc. S-a întâmplat din faze fixe sau penalty-uri. Aşa că nu a fost un meci uşor".

Oaspeții au încheiat meciul în inferioritate numerică, după ce fundașul Granqvist a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Pe durata partidei, naționala noastră nu și-a creat nicio ocazie de gol și nu a reușit niciun șut pe cadrul porții adverse.

"Trebuie să înţelegem că nu am jucat împotriva unei echipe din curtea şcolii, ci împotriva Suediei, unde sunt foarte mulţi jucători buni. Dacă dumneavoastră aţi fi fost pe teren, poate reuşeam mai multe şuturi pe poartă. Am jucat împotriva suedezilor. Nu este totul atât de simplu", a fost replica selecţionerului Alexandru Curteian.

În urma acestei înfrângeri, naționala Moldovei a rămas pe ultimul loc în grupa G, având doar un singur punct acumulat în cinci meciuri. "Tricolorii" vor juca următoarea partidă în preliminariile Campionatului European pe 14 iunie, cu Liechteinstein, în deplasare.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑