Patrick Petre, scos la înaintare după eșecul cu Debrecen: ”Este un rezultat umilitor. Scuze fanilor!”



028 марта 2015

 

**VIDEO** Patrick Petre, scos la înaintare după eșecul cu Debrecen: ”Este un rezultat umilitor. Scuze fanilor!”

VIDEO Debrecen - Dinamo 6-0. Eșecul umilitor pe care roș-albii l-au înregistrat în amicalul disputat sâmbătă seară în Ungaria a produs o ședință în vestiarul bucureștenilor imediat după finalul meciului. În afara lui Stoican, singurul reprezentant al ”câinilor” care a explicat înfrângerea a fost Patrick Petre.

Patrick, băiatul fostului căpitan al lui Dinamo Florentin Petre, cel mai tânăr jucător trimis în teren de Flavius Stoican, 17 ani, a evoluat pe finalul meciului. A intrat la scorul de 4-0 și a fost martor din teren la ultimele două goluri marcate de cei de la Debrecen.

După terminarea partidei, cel mai mic dintre dinamoviști, Patrick Petre, a fost trimis în fața reprezentantului Digi Sport, televiziunea care a transmis amicalul în direct, pentru a explica eșecul.

”Este un rezultat umilitor. Sper să trecem cât mai repede peste această perioadă grea. Noi am făcut multe exerciții fizice toată săptămâna, am încărcat mult, dar nu trebuie să găsim acum scuze în asta.

Ne cerem scuze fanilor. Este o problemă de atitudine pe care sper să o remediem. Trebuie să marcăm, să readucem lumea la stadion, ca să fie bine”, a explicat Patrick Petre la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑