Stoican: ”Am văzut mai multe defecte, decât calități. Îmi va fi mult mai ușor să aleg doar 18 jucători”



028 марта 2015

 

**VIDEO** Stoican: ”Am văzut mai multe defecte, decât calități. Îmi va fi mult mai ușor să aleg doar 18 jucători”

Flavius Stoican susține că, în ciuda înfrângerii umilitoare din amicalul cu Debrecen, campioana Ungariei, cu 0-6, într-un meci amical, a învățat câteva lucruri valoroase din această întâlnire. Antrenorul ”câinilor roșii” a explicat că le-a dat șansa unor jucători, care au evoluat mai puțin, să-l convingă că merită mai multe șanse la Dinamo, dar că aceștia nu au făcut decât să-i arate că a avut dreptate când nu i-a folosit.

„Nu e un lucru îmbucurător că am pierdut un meci, chiar dacă unul amical. Nu-mi place să pierd. Ceea ce am văzut astăzi... am observat că avem multe carențe și mă refer la mulți jucători care au avut până acum prestații mai puține și voiam să-i evaluez și mai avem mult de muncă. Le-am spus în vestiar să nu ne mai plângem și să nu mai dăm vina ba pe oboseală, ba pe presiune și să ne facem toți o analiză, post pe post...

Important este că am ajuns la concluzia că este greu fără cinci jucători de bază. Și mă refer cel puțin la linia defensivă, nu au jucat Bunoza și Machado, Bilinski în față, plus jucătorii de la echipa națională, Marius Niculae... Dar voiam să văd tot ce am în lot, de-aia suntem la Dinamo”, a spus Stoican.

Cu doar o zi în urmă, într-un interviu EXCLUSIV acordat Digi Sport, Ionuț Negoiță spunea că a avut o discuție bărbătească, în vestiar, cu jucătorii lui Dinamo, cărora le-a spus că, în vară, cine nu confirmă va pleca de la clubul din Ștefan cel Mare.

„Nu cred că i-a afectat pe jucători ce a zis domnul Negoiță. El a venit și i-a întrebat dacă au ceva să-i reproșeze și nu cred că au ceva să-i reproșeze. Dânsul vrea să vină la meci să vadă Dinamo că aleargă, că dă totul, că câștigă... Suntem datori nu doar față de patron, ci față de toată lumea care iubește Dinamo.

Am văzut și știu pe cine să mă bazez în meciurile oficiale, cei care nu jucau aveau o impresie că dacă ar juca ar face-o mult mai bine. Acum au văzut că mai au mult de muncă”, a mai spus tehnicianul lui Dinamo.

Stoican spune că Bărboianu, Lazăr și Matei nu au fost excluși, deci nu a putut fi vorba de o reprimire în lot la acest meci amical.

„Niciodată nu au fost jucători excluși din lot, noi suntem 26 la număr, pe foaie intră doar 18. Te asigură că, pe rând, or să rămână și alții în afara lotului. După ce am văzut azi, mi-e mult mai ușor să aleg 18 jucători. Am văzut mai multe defecte, decât calități.

Nu cred că e mare diferență între campionatul Ungariei și cel al României, în ciuda diferenței mari de scor. Oricum, una e un meci amical și alta un meci oficial”, a încheiat Flavius Stoican.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑