Scandal in Grupa Moldovei: Motivul pentru care meciul dintre Muntenegru si Rusia a fost abandonat



028 марта 2015

Scandal in Grupa Moldovei. Meciul dintre Muntenegru si Rusia, a fost abandonat, in minutul 67. Mai intai, in debutul partidei, meciul a fost intrerupt pentru 30 de minute, dupa ce o torta l-a lovit in cap pe portarul Akinfeev, dupa care, la jumatatea reprizei secunde, arbitrul a trimis echipele la cabine in urma altor incidente.

 

Incidente grave la Podgorica la meciul dintre Muntenegru si Rusia. Partida a inceput cu o faza venita la chiar 9 secunde de la starul meciului. Portarul rusilor Igor Akinfeev, a cazut la pamant si a avut nevoie de interventia medicilor, dupa ce a fost lovit in cap de o torta. 

 

“Probleme mari pentru naţionala Muntenegrului, probleme mari pentru portarul nostru. Oameni sălbatici, cum să faci aşa ceva.  ”

 

Meciul a fost suspendat timp de jumatate de ora, dupa care s-a reluat cu goalkeeperul Yuriy Lodygin in locul lui Akinfeev. Apoi in minutul 66, Rusia a beneficiat de un penalty, care insa l-a ratat. Shirokov nu l-a putut invinge pe portarul Muntenegrului, faza a continuat iar elevii lui Capello au beneficiat de un aut. In acest moment obiecte din tribuna au zburat catre Kombarov si a urmat o incaierare generala intre cele doua echipe. 

 

Imediat meciul a fost abandonat definitiv, iar Muntenegru va pierde cel mai probabil intalnirea cu 0 la 3.Tot ieri in grupa Moldovei, nationala Austriei a spulberat-o in deplasare cu 5 la 0 pe Liechtenstein si continua sa fie lidera grupei. In prima repriza pentru austrieci au marcat Harnik si Janko, iar fundasul lui Bayern Munchen, David Alaba a ratat un penalty. Acelasi Alaba s-a revansat in partea secunda cand a inscris pentru 3 la 0.

 

Januzovic a punctat si el, iar scorul final a fost stabilit de Arnautovic. Cu acest succes Austria este prima in grupa G, cu 13 puncte, fiind urmata de Suedia cu 9 puncte la activ. Moldova este pe ultimul loc cu doar 1 punct dupa 5 meciuri.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑