Giani Kiriță, foc și pară pe New-Dinamo: ”În afară de Alexe și Marius Niculae, la Dinamo sunt non-valori!”



028 марта 2015

 

**VIDEO** Giani Kiriță, foc și pară pe New-Dinamo: ”În afară de Alexe și Marius Niculae, la Dinamo sunt non-valori!”

VIDEO Debrecen - Dinamo 6-0. Umilința pe care roș-albii au înregistrat-o în amicalul de sâmbătă seară, din Ungaria, l-a scos din minți pe unul dintre foștii căpitani ai ”câinilor”, Giani Kiriță.

Într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport, Kiriță a răbufnit.

”Ce mai este de zis cu rușinea asta de jucători? M-am săturat. Ăștia sunt purtători de tricou. Trebuie bătuți direct în vestiar, în ghilimele mă refer. Pentru că prea ne-au făcut de râs, prea este de rușine Dinamo”, a spus fostul fundaș central.

Kiriță spune că actualii jucători nu au nicio scuză:

”Nu există nicio justificare din partea lor, pentru că n-au atitudine, n-au nimic. Indiferent că este vorba despre un meci amical sau oficial, Dinamo este aceeași. Și noi făceam antrenamente fizice, dar nu luam bătaie cu 0-6 și de maniera asta.”

Chestionat dacă există unii jucători cărora nu le mai pasă, Kiriță a replicat, tot pe un ton acid.

”Sunt jucători non-valoare, în afară de Alexe și Marius Niculae. Ce jucători avem noi la Dinamo? Cine sunt Matei, Lazăr? Ce arată ei pe teren? Unde sunt rezultatele lui Dinamo? Cu doi-trei jucători ce să facem?

Eu nu le caut nicio scuză. Am jucat și eu fotbal, n-am fost vânzător de șaorma. Trebuie să intri cu atitudine în teren indiferent că e amical sau oficial. Măcar aleargă, arată ceva, să vedem că măcar își dau silința.”

În final, Giani Kiriță n-a înțeles nici de ce a fost readus la echipă Flavius Stoican.

”Este instabilitate clară la nivelul băncii tehnice. Îl dai afară pe Stoican pentru că n-are rezultate și acum îl aduci tot pe Stoican. Despre ce vorbim?”, a conchis Kiriță la Digi Sport.

”Domnul Negoiță trebuie să înțeleagă că trebuie să aducă oameni lângă echipă care să simtă ce înseamnă Dinamo, care să le explice asta jucătorilor. Plus că trebuie aduși și jucători de valoare la Dinamo. Trei sferturi din ei nu sunt decât cu numele. Ei nu știu ce înseamnă Dinamo” - Giani Kiriță


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑