Unde sunt liderii lui Dinamo? Doar cel mai tânar jucător a vorbit, după dezastrul de la Debrecen



028 марта 2015

 

**VIDEO** Unde sunt liderii lui Dinamo? Doar cel mai tânar jucător a vorbit, după dezastrul de la Debrecen

VIDEO. Debrecen - Dinamo 6-0. Bucureştenii au fost umiliţi în amicalul disputat în Ungaria, dar asta nu scuză cu nimic faptul că, la finalul partidei, liderii din "Ştefan cel Mare" s-au făcut nevăzuţi, când a venit vorba de dat declaraţii.

În afară de antrenorul Flavius Stoican, cel mai tânăr jucător al echipei de pe locul 6 din Liga I a fost scos la înaintare pentru a explica motivele înfrângerii categorice. În lipsa căpitanului Marius Niculae, cei mai importanţi oameni, Lazăr, Matei şi Alexe nu au apărut în faţa presei.

Prezent în studioul Digi Sport, Florin Bratu a comentat decizia fotbaliştilor dinamovişti: "E păcat ce se întâmplă, cu atât mai mult cu cât Patrick a venit şi a vorbit, nu trebuia să facă el acest lucru. Sunt jucători reprezentativi în lot, cu state vechi. Aşa cum la victorii ştiu să se bucure, trebuie să-şi asume astfel de eşecuri care fac parte din viaţă, din fotbal".

"Ce să facă Patrick, sărăcuţul? Dacă pe el l-au trimis la înaintare, asta spune tot!", a comentat şi Giani Kiriţă, într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑