Iordănescu a identificat două probleme ale tricolorilor. ”Dacă suntem fraieri, se poate produce surpriza!”



028 марта 2015

 

**VIDEO** Iordănescu a identificat două probleme ale tricolorilor. ”Dacă suntem fraieri, se poate produce surpriza!”

Selecționerul tricolorilor, Anghel Iordănescu, a prefațat partida cu Insulele Feroe, care se va disputa duminică, 29 martie, de la ora 19:00, pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, din cadrul preliminariilor pentru Euro 2016.

La întâlnirea cu jurnaliștii, Iordănescu a spus că este optimist în privința victoriei și a spus care este cea mai mare problemă cu care se confruntă înaintea duelului cu ”pescarii”.

”Dacă vom fi fraieri, se poate produce surpriza. Nu cred în acest lucru pentru că-i simt pe băieți pregătiți, conectați. De fapt, aceasta este cea mai mare problemă pe care trebuie să o depășim, adică să fim concentrați la joc și să nu avem probleme cu terenul, cu starea gazonului”, a spus selecționerul.

”Generalul” a vorbit, mai apoi, și despre problemele de lot cu care s-a confruntat în aceste zile.

”Mă bucur că am reușit să recuperăm jucătorii accidentați, mai ales că au fost în număr de cinci. Din păcate, la antrenamentul de joi s-a accidentat Alex Chipciu, un alt jucător pe care l-aș fi vrut alături de noi. Din punctul meu de vedere suntem pregătiți, mai sunt de luat ultimele decizii în ceea ce privește formula de start.

Îmi doresc ca cei care vor veni la meci să ne susțină, mă refer aici la spectatorii de la Ploiești pe care-i știm mari iubitori de fotbal”, a conchis Iordănescu.

România - Insulele Feroe se joacă duminică, 29 martie, de la ora 19:00, pe stadionul Ilie Oană, din Ploiești. Imediat după fluierul final, meciul va fi transmis pe Digi Sport 1, iar fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe site-ul www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑