Un antrenor de la Dinamo îi critică pe ”câini”: ”Spun ca antrenorul, dar fac tot ce vor ei!”



028 марта 2015

 

**VIDEO** Un antrenor de la Dinamo îi critică pe ”câini”: ”Spun ca antrenorul, dar fac tot ce vor ei!”

VIDEO Debrecen - Dinamo 6-0.
Evoluția lamentabilă a elevilor lui Flavius Stoican din amicalul cu maghiarii, de sâmbătă după-amiază, a iscat mai multe comentarii în rândul dinamoviștilor.

Florin Bratu, fostul atacant al ”câinilor” și care acum este antrenorul celor de la Dinamo II nu i-a menajat deloc pe elevii lui Flavius Stoican.

”Eu îl înțeleg și pe Flavius, va urla, va critica, le va spune jucătorilor ce are pe suflet, dar cel mai important este ca ei să conștientizeze.

De ce spun asta, pentru că mulți dintre ei bagă capul în pământ atunci când sunt criticați, spun ’da, mister, da, da’, după care fac tot ca ei. Asta este marea problemă”, a spus Bratu, prezent fiind în studioul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

Fostul internațional este dezamăgit și de faptul că cei care au jucat pentru Dinamo la Debrecen n-au demonstrat că vor să joace mai mult în tricoul roș-albilor.

”Din păcate, exact jucătorii care au evoluat mai puțin până acum n-au demonstrat că sunt soluții pentru primul 11, deși au avut o șansă”, a mai spus Bratu.

Florin Bratu l-a criticat apoi pe Nedelcearu:

”Prima problemă a fost la Nedelcearu, care a degajat o minge, apoi a făcut o altă greșeală când nu s-a informat în teren. S-a dus după atacant, l-a scos din ofsaid, n-a fost deloc atent. Să nu uităm că și la Târgu Jiu a făcut o greșeală similară, când i-a pasat lui Eric”, a mai spus Bratu la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑