Finale spectaculoase la Samsun, într-o zi fără succese românești



028 марта 2015

 

**VIDEO** Finale spectaculoase la Samsun, într-o zi fără succese românești

Zi fără succese românești la Grand Prix-ul de judo de la Samsun. Duminică intră în competiție Radu Valentin la 100 de kilograme, Daniel Natea și Vlăduț Simionescu la +100 kg.

Franța, Azerbaidjan, Israel și Olanda au câștigat medalii de aur în ziua a doua a Grand Prix-ului de judo de la Samsun. Publicul avea speranțe la categoria 73 kg masculin, unde Hasan Vanlioglu s-a calificat în ultimul act. A pierdut însă finala cu azerul Rustam Orujov. La această categorie, Dan Fâșie a fost învins în turul 2.

La 81 kg masculin, francezul Loic Pietri a câștigat aurul în fața lui Sergiu Toma, din Emiratele Arabe Unite. Reprezentanții României, Vlad Vișan și Cristian Bodîrlău, au fost învinși în primul meci.

La feminin, olandeza Anika Van Emden a câștigat categoria 63 kg. A învins-o pentru a 13-a oară consecutiv pe Hilde Drexler, din Austria.

Campioana mondială a categoriei 70 kg, columbianca Yuri Alvear, a pierdut surprinzător înainte de limita finală cu Linda Bolder, din Israel. Duminică, intră pe tatami ultimii sportivi români: Radu Valentin la 100 kg, Daniel Natea și Vlăduț Simionescu la +100 kg.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑