&SONDAJ Două goluri anulate la Piatra-Neamț. A procedat corect centralul George Rădulescu?



028 апреля 2015

 

**VIDEO&SONDAJ** Două goluri anulate la Piatra-Neamț. A procedat corect centralul George Rădulescu?

Ceahlăul - Petrolul 1-1 a fost meciul care a închis etapa cu numărul 28 din Liga 1. Egalul n-a mulțumit niciuna dintre cele două combatante. Atât Ceahlăul cât și Petrolul au avut câte un gol anulat de către centralul Rădulescu și deciziile arbitrului au nemulțumit ambele formații.

În minutul 37, când scorul era 0-0, Cobrea n-a reușit să boxeze prea bine mingea trimisă din corner de Stana, balonul s-a dus către colțul lung, Sialmas a câștigat un duel cu Peteleu lângă bară și a marcat. Reușita a fost anulată de central din cauza unui fault în atac.

VIDEO CU GOLUL ANULAT CEAHLĂULUI

În prelungirile partidei a fost rândul oaspeților să fie nemulțumiți după o decizie a lui George Rădulescu. La mai puțin de un minut după ce Markovic a trimis în proprie poartă, Satli a luat o acțiune pe cont propriu în flancul drept al ofensivei Petrolului, a depășit doi adversari și a scos mingea la Astafei. Atacantul intrat pe teren în partea a doua a șutat fără speranțe pentru Jovic, dar arbitrul nu a validat golul, fluierând un fault în atac la incursiunea lui Sadli.

VIDEO CU GOLUL ANULAT PETROLULUI

Ceahlăul - Petrolul s-a încheiat 1-1 și egalul nu ajută prea mult niciuna din formații. Runda viitoare Petrolul primește, la Ploiești, vizita Astrei, într-un meci programat joi, de la ora 21:30, în timp ce formația din Piatra-Neamț merge la Iași, pentru disputa cu CSMS, programată tot joi, de la ora 19:15. Ambele partide vor fi transmise ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑