Valencia-Granada 4-0. Spectacol pe Mestalla, liliecii amenință podiumul în La Liga



028 апреля 2015

 

**VIDEO** Valencia-Granada 4-0. Spectacol pe Mestalla, liliecii amenință podiumul în La Liga

Valencia se menţine aproape de podium în Spania, la 4 puncte în spatele campioanei Atletico Madrid, care acum se află pe poziția a treia. Luni seară, în ultimul meci al etapei a 33-a în La Liga, "liliecii" au trecut cu 4-0 de penultima clasată, Granada.

Pe Mestalla, Dani Parejo a fost cel mai bun jucător de pe teren în prima repriză. I-a centrat la golul de 1-0 lui Javi Fuego (26) și a marcat apoi din penalty (41). A fost a 10-a reușită a lui Parejo în acest sezon.

În repriza secundă, Valencia a marcat în alte două rânduri, fără să forțeze. Feghouli a semnat cel de-a treilea gol în poarta Granadei (85), iar Alvaro Negredo a stabilit rezultatul final, 4-0, pentru gazdele de luni seară.

Dacă "liliecii" rămân în cursă pentru un loc pe podium, lucrurile se complică tot mai mult pentru Granada. Echipa lui Abel Resino, penultima clasată în Spania, se află la 6 puncte distanță de primul loc care se salvează de la retrogradare, cu 5 etape înainte de finalul sezonului.

ECHIPELE

Valencia: Diego Alves - Barragan, Mustafi, Otamendi, Jose Gaya - Parejo, Javi Fuego, Andre Gomes (62 E. Perez) - Feghouli, Paco Alcacer (68 Negredo), Rodrigo (66 De Paul);
Antrenor: Nuno Espirito Santo;

Granada: Roberto - Nyom, Cala, Mainz, Insua (54 Martins) - Piti (71 Riki), Fran Rico, Iturra, Candeias - Success, Cordoba (64 Ruben Rochina);
Antrenor: Abel Resino.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Sursa foto: valenciacf.com

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑