Meciuri de foc în această seară. FC Sevilla - Şahtar Doneţk, Villarreal - Liverpool



028 апреля 2016
foto: www.baricada.ro
Confruntări de foc în semifinalele Ligii Europei! Deţinătoarea trofeului, FC Sevilla, va fi găzduită în această seară, la Lvov, de echipa lui Mircea lucescu și Alexandru Spiridon, Şahtar Doneţk. În cealaltă semifinală, Villarreal va primi replica formației engleze Liverpool.
După ce a ratat titlul în Ucraina, Şahtar Doneţk își axează speranțele pe cucerirea altui trofeu, cel al Ligii Europei. Echipa pregătită de Mircea Lucescu şi Alexandru Spiridon va juca în această seară prima manșă a  semifinalei cu câştigătoarea ultimelor două ediţii ale turneului, Sevilla. Partida va avea loc la Lvov, unde ”minerii” s-au instalat după izbucnirea conflictului armat din sud-estul Ucrainei.

Cele două formaţii s-au întâlnit ultima dată în această competiţie în 2007, pe atunci când turneul purta denumirea de Cupa UEFA. Atunci, Şahtar a fost eliminată de andaluzi în şaisprezecimile de finală, într-un retur ”cu cântec”, când portarul Sevillei a dat gol în ultimele secunde ale timpului regulamentar, pentru ca finalmente echipa sa să câştige competiţia.

În cealaltă semifinală, Villarreal va găzdui performera sferturilor de finală, formația engleză Liverpool. Gruparea spaniolă a fost eliminată de fiecare dată când a ajuns în semifinale în cupele europene în ultimii 12 ani.

Villarreal şi Liverpool vor juca pe El Madrigal primul meci direct.
Partidele tur ale semifinalelor Ligii Europei se dispută astăzi, de la ora 22:05.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑