Incidente la un meci de fotbal în Suedia! Derbyul dintre Goteborg şi Malmo a fost suspendat



028 апреля 2016
Foto:dailymail.co.uk
Incidente la un meci de fotbal în Suedia! Derbyul campionatului dintre Goteborg şi Malmo a fost suspendat în minutul 77, după ce un jucător al oaspeților a aruncat fanionul de la colțul terenului spre suporterii gazdelor.
În acest mod fotbalistul a răspuns fanilor, care, în timp ce acesta se încălzea la marginea terenului, au aruncat o torţă ce a explodat între el și arbitrul de margine.
Incidentul s-a produs când scorul era de 0-0. După ce a aruncat cu fanionul în suporteri, jucătorul a fost imediat înconjurat de adversari, iar arbitrul a cerut echipelor să meargă la cabine.
El a explicat ulterior în conferință de presă că decizia de suspendare a jocului era singura logică, după ce un fotbalist și un arbitru au fost atacați din tribune. Oficialii lui Malmo au declarat că fotbalistul a fost jignit tot meciul de suporterii lui Goteborg.
În 2009, el s-a transferat de la Goteborg la Ajax, iar în ianuarie curent a revenit în Suedia, dar la Malmo, ceea ce nu i-au iertat suporterii lui IFK Goteborg.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑